FAQ

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen die niet knelt. Tijdens de sessie houd je je kleding aan, alleen bij de voetreflexmassage gaan je sokken natuurlijk wel uit :). Neem alsjeblieft een grote badhanddoek mee om op te liggen en wil je geen parfum dragen op de dag van onze afspraak.

Via het online boekingsformulier kan je een afspraak plannen en online via Ideal betalen. Mocht het maken van een afspraak via online boeken niet lukken, dan kan je mij ook mailen. In dat geval kan je de sessie op de dag zelf per pin betalen.

Omdat het om niet-medische behandelingen gaat, worden de kosten (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wellicht is het wel mogelijk om met je werkgever te overleggen of deze de behandeling (deels) voor je wil vergoeden. Als ondernemer kan je de factuur zakelijk inboeken onder persoonlijke ontwikkeling.

Het is mogelijk om een zakelijke factuur te ontvangen. Als ondernemer kan je de factuur zakelijk inboeken onder persoonlijke ontwikkeling.

Je kan tot uiterlijk 48 uur van te voren de sessie kosteloos annuleren. Je krijgt je geld teruggestort of we plannen een nieuwe afspraak in. Bij afmelding binnen 48 uur voor de sessie bereken ik het tarief door.

De boeking mogelijkheden zijn 10:30 uur en 13:00 uur op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.
Om de kwaliteit en diepte te waarborgen geef ik maximaal twee sessies per dag.

Na een sessie kan er van alles worden geraakt, dit kan oude gevoelens en/of patronen naar boven halen. Door dit te doorvoelen zonder er een verhaal in je hoofd van te maken transformeer je de energie sneller uit je systeem. Het is aan te raden om de tijd na de sessie vrij te plannen, rust te nemen en veel water te drinken!

De praktijkruimte ligt in een natuurtuin aan de rand van een groen park. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid en de praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk. Met het openbaar vervoer bus 31, is de bushalte “Kanaalweg” op 5 minuten loopafstand naar de praktijk. Het adres is Freesiastraat 9, 2906 CJ Capelle aan den IJssel.