Body & Massage Balm

Voeding voor je huid

maakt je huid zacht en soepel

Puur

3 pure ingrediënten uit de natuur

Handgemaakt

tijdens 1 van de 4 zonnewendes

Eerlijk

biologisch en fairtrade, eerlijke prijs

Less is more

gezichtsbalm, bodybalm en massageolie in 1

Vrouwen empowerment

voor de vrouwen in Afrika

Massage & Body Balm

Tijdens de massage maak ik gebruik van natuurlijke en duurzame producten. Ik ben op zoek gegaan naar 100% natuurlijke verzorgingsproducten, maar geen van de merken doorstonden mijn eigen (zeer kritische) test. Nu maak ik de producten zelf, 100% puur! De basis is Sheaboter en kokosolie. Deze zijn duurzaam, biologisch en Fairtrade en ze ondersteunen vrouwen empowerment in Afrika.

Body & Massage Balm

Tijdens de massage maak ik gebruik van natuurlijke en duurzame producten. Ik ben op zoek gegaan naar 100% natuurlijke verzorgingsproducten, maar geen van de merken doorstonden mijn eigen (zeer kritische) test. Nu maak ik de producten zelf, 100% puur! De basis is Sheaboter en kokosolie. Deze zijn duurzaam, biologisch en Fairtrade en ze ondersteunen vrouwen empowerment in Afrika.

Shea boter

De Body en Massagebalm bestaat voor 70% uit Shea boter. Shea boter stimuleert genezingsprocessen, maakt de huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen. Het bijzondere aan Shea boter is het hoge gehalte aan onverzeepbare delen (10-15%). Hierdoor is het een zeer werkzaam en goed te verdragen product voor je huid. Andere belangrijke werkstoffen zijn allantoin, vitamine E en A.

Handgemaakt

Ik maak deze producten vers in kleine verpakkingen, zonder ingrediënten die de houdbaarheid verlengen en schadelijk voor de huid kunnen zijn. Voor mij is dit een fijn ritueel die ik tijdens elke zonnewende uitvoer. Hiermee vier ik de seizoenen. De massage en Body Balms zijn met de energie van dat seizoen gemaakt.