Systemisch lichaamswerk

Tijdens systemisch lichaamswerk gaan we samen onderzoeken wat je lichaam te vertellen heeft. We onderzoeken waar de energie in je lichaam stroomt en waar je minder aanwezig bent.
Je lichaam resoneert mee met je familie systeem
Via systemisch lichaamswerk kan je ervaren of de pijn, de angst of het verdriet dat je bij je draagt van persoonlijke aard is of dat je het draagt voor jouw familiesysteem. Van jongs af aan kun je (onbewust) vanuit loyaliteit dragen wat niet van jou is. Bijvoorbeeld het trauma van je moeder of de bindingsangt van je vader. Daar waar je verstrikt bent met gevoelens van je (voor)ouders, zijn deze letterlijk voelbaar in je lichaam, als opgeslagen herinneringen in je cellen. In deze delen van je lichaam kan je zelf moeilijk aanwezig zijn.
Energie wil stromen
Als deze delen in ons lichaam de erkenning krijgen binnen het familiesysteem, kan jouw eigen levensenergie hier weer vrij stromen. Dit is vaak voelbaar in de vorm van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen.

Systemisch lichaamswerk brengt:

Innerlijke rust

Helderheid

Vertrouwen

Levensenergie

Voor vrouwen die begeleiding willen bij: 

• innerlijk kind werk • trauma • stres • dieper ontspannen • doorbreken van patronen • grenzen stellen • persoonlijke ontwikkeling vragen • hooggevoeligheid • overprikkeling • je intuïtie versterken • authenticiteit • evenwicht van je persoonlijke energiebalans • reinigen van je energieveld • angst • rouw • inzicht in familiepatronen • creëren vanuit balans • minder in je hoofd • leren luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam

Boek een sessie

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Praktische informatie

Voor de sessie hebben we een kort voorgesprek. Ik wil graag van jou weten hoe je je voelt op dat moment en eventueel welke vraag je hebt. Als je wilt kan de warmte-mat aan en kan je een dekentje over je heen krijgen.
Een veilige bedding als ingang naar heling
Zodra je op de behandeltafel ligt stem ik me af op mezelf en jouw lichaam. Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen raak ik je aan. We gaan in gesprek met jouw lichaam en luisteren wat je lichaam te vertellen heeft. We onderzoeken samen waar de energie in je lichaam stroomt en waar er weinig contact is
. Soms blijft je ziel gebonden aan een situatie terug in de tijd, bepaalde lichaamsdelen zijn dan onbewoond en moeilijk om contact mee te maken. Vanuit het compassie volle hart nodigen we dit zielsdeel uit en als het nodig is doen we een individuele opstelling.
Je neemt waar, onderzoekt, doorvoelt en ontlaad
Er kunnen oude emoties omhoog komen, je kan het warm of koud krijgen, veel zuchten of gapen. Door oude lagen te doorvoelen kan de bevroren energie smelten en kan je levensenergie weer vrijer stromen.
Als de sessie klaar is laat ik je nog eventjes liggen om na te voelen.

Je kan systemisch lichaamswerk ook combineren met een voetreflex massage of een klankschaal massage.
Mocht je dit willen kan je dit dan aangeven bij opmerkingen in het boekingsformulier.

Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen stem ik me op jou af. Tijdens de sessies ben ik een kanaal en werk ik vanuit het veld van niet weten. De focus ligt op dieper contact met je lichaam zodat de wijsheid en levenskracht in jezelf weer gaat stromen. We zijn allemaal kanaal, we mogen het ons alleen weer herinneren.

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen die niet knelt. Tijdens de sessie houd je je kleding aan, alleen bij de voetreflexmassage gaan je sokken natuurlijk wel uit :). Neem alsjeblieft een grote badhanddoek mee om op te liggen en wil je geen parfum dragen op de dag van onze afspraak.

Om de kwaliteit en diepte te waarborgen geef ik maximaal twee sessies per dag. De boeking mogelijkheden zijn 10:30 uur en 13:00 uur op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Na een sessie kan er van alles worden geraakt, dit kan oude gevoelens en/of patronen naar boven halen. Door dit te doorvoelen zonder er een verhaal in je hoofd van te maken transformeer je de energie sneller uit je systeem. Het is aan te raden om de tijd na de sessie vrij te plannen, rust te nemen en veel water te drinken!

Via het online boekingsformulier kan je een afspraak plannen en online via Ideal betalen. Mocht het maken van een afspraak via online boeken niet lukken, dan kan je mij ook mailen. In dat geval kan je de sessie op de dag zelf per pin betalen.

De praktijkruimte ligt in een natuurtuin aan de rand van een groen park. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid en de praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk. Met het openbaar vervoer bus 31, is de bushalte “Kanaalweg” op 5 minuten loopafstand naar de praktijk. Het adres is Freesiastraat 9, 2906 CJ Capelle aan den IJssel.

Een sessie kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, als ondersteuning in een proces. Een sessie is géén vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.

Annuleringsvoorwaarden: Je kan uiterlijk 48 uur van te voren de sessie kosteloos annuleren. Je krijgt je geld terug gestort of we plannen een nieuwe afspraak in. Bij afmelding binnen 48 uur voor de sessie bereken ik het tarief door.

Zie hier alle algemene voorwaarden

De meest gestelde vragen kan je op de pagina FAQ lezen.
Mocht je vraag hier niet tussen staan, kan je met onderstaande formulier meer informatie opvragen.

Ervaringen

Zielswerk

Ik vond de sessie heel bijzonder om te ervaren, op het moment dat ik mijn ogen dicht deed en in contact kwam met mijn lichaam voelde ik de energie doorstromen. Het voelde alsof mijn lichaam met behulp van de energie van Nathalie tegen mij aan het praten was. Het vertelde me dat ik krachtiger ben dan ik dacht en dat mijn vrouwelijke familieleden achter mij staan. Ik voelde de zwaarte van mijn traumas op mijn schouders en wat Nathalie mij vertelde over mijn familieleden kwam zo binnen dat ik door de nieuwe inzichten me ineens heel licht voelde. Ik kwam daar los van te staan en dat voelde als verlossing. Hier heb ik mijn eigen kracht gevoeld envoelde voor het eerst in mijn leven dat ik los ben van mijn ouders en naar ze kan kijken vanuit volwassen ik en niet als gekwetst kind die ik was. Ik draag hun lot niet meer op mijn schouders. Ik ben los. Dat was een prachtige ervaring en ik heb hier jaren naar toe gewerkt. Sindsdien heb ik meer balans in mijn relatie met mijn ouders. Dankjewel Nathalie! Je bent een mooi mens! ~A~

A

Als ik bij Nathalie kom voor een afspraak zit ik vaak een beetje vast. Soms in mijn lijf, soms in mijn hoofd, soms in mijn energie. Dat is niet handig voor een ZZP-er die met mensen werkt. Hoe beter ik in mijn vel zit (letterlijk en figuurlijk) hoe beter mijn bedrijf het ook doet. Weer “volop doorstromend” is dan ook het gevoel wat ik na een sessie bij Nathalie ervaar. Haar rust, haar kunde en haar respectvolle en liefdevolle benadering zorgen ervoor dat ik me volledig open kan stellen en over kan geven aan haar behandeling en er kleine wondertjes lijken te gebeuren. Ik kan er daarna weer met hernieuwde energie tegenaan.

Edith

Wat was dit een bijzondere ervaring!! Er is heel veel gebeurd na de sessie, het was enorm bevrijdend en inzichtgevend. Ik heb zowaar een goed gesprek gehad met mijn zoon deze week. Dankjewel voor alles wat je doet! Ik voel me echt een stuk lichter!! <3

Carla

Wat voelde ik me vol en gestrest voordat ik kwam bij jou kwam, ik had zoveel kramp in mijn buik de laatste tijd. Tijdens de sessie voelde ik voor het eerst het verdriet van de dood van m’n moeder, waar ik eerder nog niet eerder bij kon. Ik heb na de sessie enorm kunnen huilen en voel nu veel meer rust over me heen. Dank je wel!

Pam

Ik heb het voorrecht gehad zowel voetreflexmassage, als systeemwerk, als klankschalentherapie te mogen ervaren. Er zijn zoveel momenten geweest tijdens de sessies dat Nathalie spot-on was met haar bevindingen. Kippenvelmomenten….. Ik heb veel nieuwe inzichten mogen krijgen en zij heeft me echt een grote stap voorwaarts geholpen op mijn pad van ontwikkeling. Super thnxxx hiervoor!!!

Marlies F

Nathalie is een warme vrouw met veel ervaring die een sessie met respect, aandacht en liefde geeft.
Nathalie luistert goed en in overleg bespreek je waar je tijdens de sessie aan wil werken.

De behandelingen hebben mij veel gebracht. Het loslaten op energetisch niveau heeft rust gegeven. Tijdens de sessies hebben we gewerkt aan onverwerkte gebeurtenissen en dit heeft bijgedragen aan een positief herstel van mijn lichaam en een innerlijke rust.

Ik kom graag bij Nathalie en ik kan een ieder aanraden een sessie bij deze mooie vrouw te nemen.

Wil

De sessies bij Nathalie zijn heel fijn. Ze heeft een hele goede energie en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan.

Tijdens de sessies heel veel emoties mogen loslaten en veel inzichten gekregen.

Nathalie voelt wat je nodig hebt en weet je heel goed te begeleiden. Elke sessie is weer anders.
Ik ben haar super dankbaar hiervoor❤️🙏

Mysi Boudaoui

Heb je geduld te wachten tot de modder zakt. Kun je in stilte verwijlen tot de handeling vanuit zichzelf ontstaat? • Lao Tse •