Voetreflex massage

Een energetisch voetreflex massage is een zachte, trage massage met lichte drukpunten van je voeten. Deze sessie helpt om je zenuwstelsel te kalmeren, dieper te ontspannen en te gronden, je komt meer in je lichaam.

Je zenuwstelsel als ingang naar heling
Alle organen, spieren, weefsels, botten en energiebanen staan in verbinding met bepaalde zones op je voeten. Via de zenuwuiteinden worden de energiebanen in je lichaam en je zelfhelend vermogen gestimuleerd. Dit kan je in je hele lichaam voelen en door de bewuste aanraking word je bewust van gevoelens. Door deze te doorvoelen kan de bevroren energie smelten en kan je levensenergie weer vrijer stromen, er ontstaat meer helderheid.

Door zachtheid landen in je lichaam
Energetische voetreflexmassage is vele malen zachter en lichter dan een ‘normale’ voetreflexmassage, het effect kan daartegen veel groter zijn. Door de combinatie van energetische en fysieke aspecten werkt deze voetreflexmassage helend op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau.

Voetreflex massage rotterdam

Voetreflex massage brengt:

Balans

Ontspanning

Helderheid

Gronding

Voor vrouwen die begeleiding willen bij: 

• innerlijk kind werk • trauma • stres • dieper ontspannen • doorbreken van patronen • grenzen stellen • persoonlijke ontwikkeling vragen • hooggevoeligheid • overprikkeling • je intuïtie versterken • authenticiteit • evenwicht van je persoonlijke energiebalans • reinigen van je energieveld • angst • rouw • inzicht in familiepatronen • creëren vanuit balans • minder in je hoofd • leren luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam

Boek een voetreflex massage

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Praktische informatie

Voor de voetreflexmassage hebben we een kort voorgesprek. Ik wil graag van jou weten hoe je je voelt op dat moment en eventueel welke vraag je hebt. Als je wilt kan de warmte-mat aan en kan je een dekentje over je heen krijgen.

Je zenuwstelsel als ingang naar heling
Zodra je op de behandeltafel ligt, stem ik mij af op mijzelf en op jouw lichaam. Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen masseer ik je voeten. Door het masseren van reflexzones worden de zenuwuiteinden gestimuleerd. Dit voel je in je hele lichaam en hierdoor kan vastzittende levenskracht vrijkomen. Ik voel samen met jou waar de stroming op gang komt.

Vanuit ontspanning kan het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn werk doen.
Tijdens de voetreflexmassage verbetert de doorstroming in je lichaam en daarmee ook het zelfhelend vermogen. Door de diepe ontspanning ontlaadt je zenuwstelsel  zich. Je kunt het hierdoor koud of warm krijgen, je kunt ook gaan gapen, zuchten, huilen of in slaap vallen. Na de sessie laat ik je nog eventjes liggen om na te voelen.

Je kan een transformatie massage van 1,5 uur ook combineren met systemisch lichaamswerk of een klankschaal massage.
Mocht je dit willen kan je dit dan aangeven bij opmerkingen in het boekingsformulier.

Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen stem ik me op jou af. Tijdens de sessies ben ik een kanaal en werk ik vanuit het veld van niet weten. De focus ligt op dieper contact met je lichaam zodat de wijsheid en levenskracht in jezelf weer gaat stromen. We zijn allemaal kanaal, we mogen het ons alleen weer herinneren.

Om de kwaliteit en diepte te waarborgen geef ik maximaal twee sessies per dag. De boeking mogelijkheden zijn 10:30 uur en 13:00 uur op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Na een sessie kan er van alles worden geraakt, dit kan oude gevoelens en/of patronen naar boven halen. Door dit te doorvoelen zonder er een verhaal in je hoofd van te maken transformeer je de energie sneller uit je systeem. Het is aan te raden om de tijd na de sessie vrij te plannen, rust te nemen en veel water te drinken!

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen die niet knelt. Tijdens de sessie houd je je kleding aan, alleen bij de voetreflexmassage gaan je sokken natuurlijk wel uit :). Neem alsjeblieft een grote badhanddoek mee om op te liggen en wil je geen parfum dragen op de dag van onze afspraak.

Via het online boekingsformulier kan je een afspraak plannen en online via Ideal betalen. Mocht het maken van een afspraak via online boeken niet lukken, dan kan je mij ook mailen. In dat geval kan je de sessie op de dag zelf per pin betalen.

De praktijkruimte ligt in een natuurtuin aan de rand van een groen park. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid en de praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk. Met het openbaar vervoer bus 31, is de bushalte “Kanaalweg” op 5 minuten loopafstand naar de praktijk. Het adres is Freesiastraat 9, 2906 CJ Capelle aan den IJssel.

Een sessie kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, als ondersteuning in een proces. Een sessie is géén vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.

Annuleringsvoorwaarden: Je kan uiterlijk 48 uur van te voren de sessie kosteloos annuleren. Je krijgt je geld terug gestort of we plannen een nieuwe afspraak in. Bij afmelding binnen 48 uur voor de sessie bereken ik het tarief door.

Zie hier alle algemene voorwaarden

De meest gestelde vragen kan je op de pagina FAQ lezen.
Mocht je vraag hier niet tussen staan, kan je met onderstaande formulier meer informatie opvragen

Producten

Ik masseer met handgemaakte Body Balm op basis van biologische shea boter en kokosolie, beide heel voedend en verzorgend voor je huid!
In 2012 ben ik op zoek gegaan naar 100% natuurlijke verzorgingsproducten, maar geen van de merken doorstonden mijn eigen (zeer kritische) test. Sindsdien maak ik de Body Balm zelf. Met deze Balm help ik ook vrouwen in hun ontwikkeling naar empowerment in Afrika.

Ervaringen

Voetreflex massage Capelle aan den ijssel

Natalie welcomed me into her relaxing, peaceful treatment room with soft, soothing background music.It was wonderful having my feet treated with such a gentle, caring  touchn with them being held, stroked with some pressure being applied to certain areas Natalie feels are in need of extra attention.A feeling of total relaxation and wellbeing came over me and I felt myself floating somewhere inbetween inside and outside myself. And for days after, I had a feeling of having been re-balanced.I recommend Natalie to anyone who feels like treating themselves to this lovely spiritual experiance. Natalie is a gentle soul with a caring spirit. Someone who has something special to offer you! 

Anne

Nathalie is kundig en gedreven ze geeft je de ruimte om dingen bespreekbaar te maken. Dit alles met een groot empathisch vermogen. Nathalie werkt vanuit haar hart en gevoel,ik kijk er altijd naar uit naar onze afspraak mede omdat ik me altijd op me gemak en welkom voel. Na de sessie ga ik altijd weg met een goed gevoel. Ik ben weer meer in balans en voel mij in veel opzichten lichter. THX Nathalie,Met lieve groet

Frans

Voor mijn verjaardag had ik deze massage cadeau gekregen. Zo kwam ik bij Nathalie. Het werd daadwerkelijk een cadeau. Terwijl je comfortabel ligt, door het schuine raam de wolkjes voorbij ziet gaan en een rustig muziekje op de achtergrond hoort, zorgt de massage voor ontspanning en stroomt de energie daarna door je hele lijf. Een aanrader ! 

E

Als ik bij Nathalie kom voor een afspraak zit ik vaak een beetje vast. Soms in mijn lijf, soms in mijn hoofd, soms in mijn energie. Dat is niet handig voor een ZZP-er die met mensen werkt. Hoe beter ik in mijn vel zit (letterlijk en figuurlijk) hoe beter mijn bedrijf het ook doet. Weer “volop doorstromend” is dan ook het gevoel wat ik na een sessie bij Nathalie ervaar. Haar rust, haar kunde en haar respectvolle en liefdevolle benadering zorgen ervoor dat ik me volledig open kan stellen en over kan geven aan haar behandeling en er kleine wondertjes lijken te gebeuren. Ik kan er daarna weer met hernieuwde energie tegenaan.

Edith

Wauw, wat een ervaring was dit. Heb er nog dagen erna een heerlijk gevoel van gehad. De sessie is niet met woorden uit te leggen, een nieuwsgierig bezoek waard. Heel rustig en stil en ik vond het heerlijk

Petra de Vet

Bedankt voor de behandeling! m’n enkel is veel minder dik en ik heb geen pijn meer. Ik moet wel om het uur naar de wc, denk dat het vocht er nu uitkomt. Heb eindelijke na lange tijd weer goed geslapen en ik voel me daardoor veel energieker.

Luciën

Heerlijke sessie en voel me niet alleen lichamelijk fitter maar ook geestelijk gevoed!! Ik kom zeker terug!

Anita

WoW wat een wereldbehandeling was dat vorige week!! Het was 2 dagen na de sessie best pittig, je zei je al dat dat kon gebeuren, maar ik voel me nu zoveel beter! Dank je wel lieverd

Kim

Wat was dit een bijzondere ervaring!! Er is heel veel gebeurd na de sessie, het was enorm bevrijdend en inzichtgevend. Ik heb zowaar een goed gesprek gehad met mijn zoon deze week. Dankjewel voor alles wat je doet! Ik voel me echt een stuk lichter!! <3

Carla

Wat voelde ik me vol en gestrest voordat ik kwam bij jou kwam, ik had zoveel kramp in mijn buik de laatste tijd. Tijdens de sessie voelde ik voor het eerst het verdriet van de dood van m’n moeder, waar ik eerder nog niet eerder bij kon. Ik heb na de sessie enorm kunnen huilen en voel nu veel meer rust over me heen. Dank je wel!

Pam

Ik kwam bij jou met enorme nekklachten en heel erg in mn hoofd, alsof ik in een doolhof zat waar ik niet uit kwam. Toen jij mijn voet aanraakte leek het net alsof er van alles uit m’n hoofd zo uit mijn handen stroomde en werden mijn handen heel warm, ik zag ook een heldere blauwe kleur terwijl ik mijn ogen dicht had, een heel bijzonder gevoel was dit. Ik snap er weinig van maar na een paar behandelingen is mijn nekpijn een stuk minder. Ik voel me ook veel rustiger en het lijkt net alsof ik met nieuwe ogen naar de wereld kijk.

Angelique

Ik heb het voorrecht gehad zowel voetreflexmassage, als systeemwerk, als klankschalentherapie te mogen ervaren. Er zijn zoveel momenten geweest tijdens de sessies dat Nathalie spot-on was met haar bevindingen. Kippenvelmomenten….. Ik heb veel nieuwe inzichten mogen krijgen en zij heeft me echt een grote stap voorwaarts geholpen op mijn pad van ontwikkeling. Super thnxxx hiervoor!!!

Marlies F

Nathalie is een warme vrouw met veel ervaring die een sessie met respect, aandacht en liefde geeft.
Nathalie luistert goed en in overleg bespreek je waar je tijdens de sessie aan wil werken.

De behandelingen hebben mij veel gebracht. Het loslaten op energetisch niveau heeft rust gegeven. Tijdens de sessies hebben we gewerkt aan onverwerkte gebeurtenissen en dit heeft bijgedragen aan een positief herstel van mijn lichaam en een innerlijke rust.

Ik kom graag bij Nathalie en ik kan een ieder aanraden een sessie bij deze mooie vrouw te nemen.

Wil

De sessies bij Nathalie zijn heel fijn. Ze heeft een hele goede energie en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan.

Tijdens de sessies heel veel emoties mogen loslaten en veel inzichten gekregen.

Nathalie voelt wat je nodig hebt en weet je heel goed te begeleiden. Elke sessie is weer anders.
Ik ben haar super dankbaar hiervoor❤️🙏

Mysi Boudaoui

If you touch one thing with deep awareness, you touch everything • Nhat Hanh •