Klankschaal therapie

Klankschaal therapie is een reis met verschillende oer-instrumenten en geeft een diepe ontspanning op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau.
Je trillingsfrequentie versterken
Iedereen heeft van nature een eigen trillingsfrequentie. Als je uit balans bent is je frequentie mogelijk ontregeld geraakt. Klankschaal therapie versterkt of herstelt jouw natuurlijke trilling via de helende klanken van oer instrumenten zoals: klankschalen, stemvorken, sjamanistische drum, tempelbellen, oceandrums, ratels, stemwerk, etc.
Je cellen resoneren mee
Je lichaam bestaat ongeveer voor 70% uit water. Door de resonantie van de klankschalen ervaar je een innerlijke massage op celniveau, die mee resoneren op de harmoniserende klanken. Dit brengt innerlijke rust en versterkt je energetisch lichaam.

Klankschaal therapie brengt:

Verzachting

Stroming

Verstilling

Ontspanning

Voor vrouwen die begeleiding willen bij: 

• innerlijk kind werk • trauma • stres • dieper ontspannen • doorbreken van patronen • grenzen stellen • persoonlijke ontwikkeling vragen • hooggevoeligheid • overprikkeling • je intuïtie versterken • authenticiteit • evenwicht van je persoonlijke energiebalans • reinigen van je energieveld • angst • rouw • inzicht in familiepatronen • creëren vanuit balans • minder in je hoofd • leren luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam

Boek een sessie

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Praktische informatie

Voor de klankschaal therapie hebben we een kort voorgesprek. Ik wil graag van jou weten hoe je je voelt op dat moment en eventueel welke vraag je hebt. Als je wilt kan de warmte-mat aan en kan je een dekentje over je heen krijgen. Zodra je op de behandeltafel ligt stem ik me af op mezelf en jouw lichaam. Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen raak ik je aan met verschillende oer instrumenten. De keuze en het gebruik van de instrumenten wordt helemaal afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.
De resonantie van de klank geeft aan waar je energie meer mag doorstromen
De klanken trillen diep door in je lichaam en geeft je een innerlijke massage op celniveau. De klank geeft aan waar er disbalans is in je lichaam, als de klank weer helder word geeft dit rust aan je (energetisch) lichaam.
Vanuit ontspanning kan het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn werk doen
Je kan voelen hoe een harmonieuze klank vast gezette energie weer kan transformeren in een bewegende stroom en hierdoor kan ontladen. Je kan het bijvoorbeeld koud of warm krijgen, gapen, zuchten, huilen of in slaap vallen. Na de sessie laat ik je nog eventjes liggen om na te voelen.

Je kan een klankschaal massage van 1,5 uur ook combineren met een voetreflex massage of systemisch lichaamswerk. Mocht je dit willen kan je dit dan aangeven bij opmerkingen in het boekingsformulier.

Met bewuste aandacht, zonder oordeel en zonder verwachtingen stem ik me op jou af. Ik speel op een zachte rustige wijze en gebruik niet teveel instrumenten door elkaar. Ik hoor aan de klank waar er disbalans is in je lichaam. Als de klank helder word geeft dit rust aan je (energetisch) lichaam. Tijdens de sessies ben ik een kanaal en werk ik vanuit het veld van niet weten. De focus ligt op dieper contact met je lichaam zodat de wijsheid en levenskracht in jezelf weer gaat stromen. We zijn allemaal kanaal, we mogen het ons alleen weer herinneren.

Om de kwaliteit en diepte te waarborgen geef ik maximaal twee sessies per dag. De boeking mogelijkheden zijn 10:30 uur en 13:00 uur op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Na een sessie kan er van alles worden geraakt, dit kan oude gevoelens en/of patronen naar boven halen. Door dit te doorvoelen zonder er een verhaal in je hoofd van te maken transformeer je de energie sneller uit je systeem. Het is aan te raden om de tijd na de sessie vrij te plannen, rust te nemen en veel water te drinken!

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen die niet knelt. Tijdens de sessie houd je je kleding aan, alleen bij de voetreflexmassage gaan je sokken natuurlijk wel uit :). Neem alsjeblieft een grote badhanddoek mee om op te liggen en wil je geen parfum dragen op de dag van onze afspraak.

Via het online boekingsformulier kan je een afspraak plannen en online via Ideal betalen. Mocht het maken van een afspraak via online boeken niet lukken, dan kan je mij ook mailen. In dat geval kan je de sessie op de dag zelf per pin betalen.

De praktijkruimte ligt in een natuurtuin aan de rand van een groen park. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid en de praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk. Met het openbaar vervoer bus 31, is de bushalte “Kanaalweg” op 5 minuten loopafstand naar de praktijk. Het adres is Freesiastraat 9, 2906 CJ Capelle aan den IJssel.

Een sessie kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, als ondersteuning in een proces. Een sessie is géén vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.

Annuleringsvoorwaarden: Je kan uiterlijk 48 uur van te voren de sessie kosteloos annuleren. Je krijgt je geld terug gestort of we plannen een nieuwe afspraak in. Bij afmelding binnen 48 uur voor de sessie bereken ik het tarief door.

Zie hier alle algemene voorwaarden

De meest gestelde vragen kan je op de pagina FAQ lezen.
Mocht je vraag hier niet tussen staan, kan je met onderstaande formulier meer informatie opvragen.

Ervaringen

Lieve Nathalie, Het voelde heel vertrouwd om van jou deze sessie te mogen ontvangen. Je vrouwelijke energie, je liefdevolle vriendelijkheid, de huiselijke en welkomme setting en de vele kleurrijke instrumenten die door mijn lichaam en geest heen gonsden, heb ik genoten van deze sessie. Ik kom graag nog een keer en raadt het zeker de anderen aan. Als je overweegt te gaan en ergens nog twijfelt, laat je overtuigen door het simpelweg te ervaren, want het is het waard <3 

Marja

De klanksessie was heel erg fijn. Een persoonlijk en intiem ontmoeten.  Alles met aandacht en passie verzorgd. Ik voelden me nadien erg ontspannen de volgende dag ook en het deed iets met m’n darmen alsof er iets was losgelaten. Dank je wel lieve Nathalie.

Esther

Erg fijne intieme klankschaal sessie gehad bij Nathalie. Was een kadootje aan mezelf dat ik dit mocht meemaken. Het was een zeer meditatieve sessie waarin ik werd meegenomen door de klanken..🧘‍♂️🙏

Herwin

Toen ik met mijn partner samen binnenkwam om deel te nemen aan de cacaocermonie die begeleidt werd door Nathalie was er vanaf de eerste blik een connectie . Nadat we een plekje hadden gezocht in de zaal, begon de ceremonie met ontspannende yoga oefeningen , dans en zang. Daarna kwam de cacao en toen die begon te werken werd de hele groep getrakteerd op klankbad . Dit ging van heel lichte zachte en hoge geluiden , naar zware brommende en lage geluiden . Door de cacao werd het effect van het klankbad groter en ontstond er een warme gloed die door mijn hele lichaam trok. Ik vond het een feestje en het is zeker een aanrader om de ceremonie bij Nathalie te doen.

Corien

Ik heb een Cacaoceremonie bij Nathalie mogen ondergaan en mogen ontvangen. Na een hoop gelezen te hebben over deze ceremonie was er een gezonde spanning om er aan deel te gaan nemen. Aangekomen in het zaaltje in Rotterdam wist Nathalie me meteen op me gemak te stellen en was het een warm welkom. Nathalie is een ontwapenede empathische vrouw die iedereen met respect en bij de ceremonie betrek. Na een duidelijke uitleg begin de ceremonie. Het gevoel is lastig te omschrijven maar het gevoel van thuis komen het gevoel van een warm bad. De muziek en het geluid van de trommels en klankschalen waarmee Nathalie door de groep mee loop, dragen bij dat je in een fijne ontspanning komt. Ook de verschillende geuren die voorbij komen maakt het een mooie warme reis . Na de ceremonie fijn na kunnen praten met de mensen hoe ze hun reis hebben ervaren. Alles bij elkaar een super ervaring en zeker aan te raden.

Sander

WoW wat een wereldbehandeling was dat vorige week!! Het was 2 dagen na de sessie best pittig, je zei je al dat dat kon gebeuren, maar ik voel me nu zoveel beter! Dank je wel lieverd

Kim

Ik heb het voorrecht gehad zowel voetreflexmassage, als systeemwerk, als klankschalentherapie te mogen ervaren. Er zijn zoveel momenten geweest tijdens de sessies dat Nathalie spot-on was met haar bevindingen. Kippenvelmomenten….. Ik heb veel nieuwe inzichten mogen krijgen en zij heeft me echt een grote stap voorwaarts geholpen op mijn pad van ontwikkeling. Super thnxxx hiervoor!!!

Marlies F

De sessies bij Nathalie zijn heel fijn. Ze heeft een hele goede energie en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan.

Tijdens de sessies heel veel emoties mogen loslaten en veel inzichten gekregen.

Nathalie voelt wat je nodig hebt en weet je heel goed te begeleiden. Elke sessie is weer anders.
Ik ben haar super dankbaar hiervoor❤️🙏

Mysi Boudaoui

 

Vanuit een open ontspannen lichaam stroomt het leven makkelijker