Energie & lichaamswerk

Via energie & lichaamswerk maak je dieper contact met je lichaam en kan je ontladen van opgeslagen stres en gevoelens. Dit heeft effect op je celgeheugen en kan daardoor grote veranderingen teweeg brengen.
Door zachtheid landen in je lichaam
Je wordt je bewust van het signaal dat je lichaam geeft en de emoties die hieraan gekoppeld zijn. Emoties die jou jarenlang blokkeerden kan je hiermee doorvoelen en ontladen.
Je neemt waar, onderzoekt, doorvoelt en ontlaad
Door oude lagen te doorvoelen kan de bevroren energie smelten en kan je levensenergie weer vrijer stromen, er ontstaat meer helderheid. Dieper contact met je lichaam betekent dieper contact met jezelf en jouw innerlijk weten.

Dit brengt: • innerlijke rust • meer levensenergie • minder in je hoofd • patronen doorbreken • leven vanuit flow in het hier en nu

Vanuit een veilige bedding en zachte kracht begeleid ik je hiermee via 3 soorten sessies: Voetreflex massage helpt om je zenuwstelsel te kalmeren, dieper te ontspannen en te gronden. Systemisch lichaamswerk helpt om jouw lichaam meer energetisch te bewonen. En via een Klankschaal massage geven de klanken aan waar je energie meer mag doorstromen. Je kan ook een combinatie van deze sessies ontvangen.

Als je zenuwstelsel zich veilig voelt kan je gaan helen

Online boeken

Producten

Ik masseer met handgemaakte Body Balm op basis van biologische shea boter en kokosolie, beide heel voedend en verzorgend voor je huid!
In 2012 ben ik op zoek gegaan naar 100% natuurlijke verzorgingsproducten, maar geen van de merken doorstonden mijn eigen (zeer kritische) test. Sindsdien maak ik de Body Balm zelf. Met deze Balm help ik ook vrouwen in hun ontwikkeling naar empowerment in Afrika.

Oude zegening uit de Nathuatl taal, Mexico

Ik bevrijd mijn ouders van het gevoel dat ze hebben gefaald.
Ik bevrijd mijn kinderen van de behoefte om trots naar me toe te brengen, zodat ze hun eigen wegen schrijven in overeenstemming met hun harten, die altijd in hun oren fluisteren.
Ik bevrijd mijn partner van de verplichting om mij compleet te maken. Ik kom niets tekort en ik leer van alle wezens, altijd.
Ik dank mijn grootouders en voorvaderen die samen zijn gekomen zodat ik vandaag het leven kan ademen. Ik bevrijd ze van mislukkingen en onvervulde verlangens uit het verleden. Ik ben me ervan bewust dat zij hun best hebben gedaan om hun situaties op te lossen met het bewustzijn dat ze op dat moment hadden. Ik eer jullie, ik hou van jullie, ik erken jullie als onschuldig. Ik ben transparant voor jullie ogen, zodat jullie weten dat ik niets verstop of verplicht ben, dat ik enkel trouw aan mezelf en aan mijn bestaan ben, dat wanneer ik loop met de wijsheid van mijn hart, ik me bewust ben dat ik zo aan mijn levensdoel voldoe. Vrij van de onzichtbare en zichtbare familie loyaliteiten, die mijn Vrede en Vreugde zouden kunnen verstoren, die mijn enige verantwoordelijkheden zijn. Ik doe afstand van mijn rol als redder, van degene zijn die voldoet aan de verwachtingen van anderen. Lerend door, en alleen door, Liefde. Ik zegen mijn essentie, mijn manier van uiten, zelfs wanneer iemand mij niet begrijpt. Ik begrijp mezelf, omdat ik alleen, mijn verleden heb beleefd en ervaren. Omdat ik mezelf ken, ik weet wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe en waarom ik het doe. Ik respecteer en waardeer mezelf, ik eer het Goddelijke in mij en jou. Wij zijn vrij.

Bron: The Diamond Light Codes.